Kaarna on tyttö, joka katosi metsään. Kaarnan katoamisesta on jo yli 20 vuotta. Se tuntuu silti kuin eiliseltä. Parhaan ystävän menetys on edelleen vaikea hyväksyä. Mitä tapahtui?

Mitä ihminen tekee, kun hän ei ole turvassa? Kasvattaako hän paksun kuoren ympärilleen ja juokseeko hän karkuun? Kaarna muistuttaa siitä, miten tärkeää lapsen ja nuoren on saada olla herkkä ja haavoittuvainenkin, mutta samalla olla turvassa. Oleellista on omien rajojensa ja itsensä säilyttäminen, vaikka se ei ole aina helppo tehtävä maailmassa, jossa jää helposti yksin.

Kaarna on kertomus siitä, kun ei enää saa olla lapsi. Kun nuoren todellinen vaara on altistua hyväksikäytölle ja alistua siihen. Se on myös tarina sunnuntai-isästä, jonka tytär toistuvasti pakkasi mekkonsa ja unilelunsa vaaleanpunaiseen reppuun, ja odotti turhaan eteisessä.

Mitä tapahtui 20 vuotta sitten? Miksi Kaarna katosi metsään?

Esitykset Masalan Nuorisoteaterissa keväällä 2016


Kaarna valittiin Länsi-Uudenmaan aluetapahtumasta valtakunnalliseen Teatris -tapahtumaan Vaasaan.

Ohjaus Jonna Wikström

Ohaajan assistentti Siiri Karjula ja Tytti Junna

Koreografia  Soile Ojala

Videosuunnittelu Leevi Syväoja ja Terjo Aaltonen

Valosuunnittelu Mia Jalerva

Pukusuunnittelu  Maija Lauri and group(Saana Miettinen, Anna Thomas, Ida Voutila, Mea Tikkanen)

Äänisuunnittelu Joonas Outakoski

Näyttämöllä Emma Alppi, Kukka Falck, Henry Havukainen, Amanda Jussila, Sasu Laivo, Riku Leskinen, Freya Lyjina, Oona Prähky, Juuso Sallinen, Severi Vilkko, Ronja Väisänen, Oili Virta and Vilma Virtanen

Tuottajat Riina Riekkola, Vilma Kiikeri and Inka Virtanen